Demo
Mail
Bel

The Staff en Protime slaan de handen in elkaar!

Gatehouse

The Staff Solutions en Protime slaan de handen in elkaar.

Protime heeft ons gevraagd of Gatehouse hun bezoekersregistratie kon vervangen. Zodanig dat zijn aan hun klanten een efficiënte bezoekersregistratie kunnen aanbieden.
Gatehouse blijft zowel op zichzelf bestaan als geïntegreerd binnen myProtime.

Weet u wie uw bedrijf bezoekt? In deze tijden is het belangrijker dan ooit.
Registreer al uw bezoekers met Gatehouse bezoekersregistratie.

Ook bij Protime vinden ze dit zeer belangrijk. Het zijn niet alleen werknemers die op kantoor langskomen, ook leveranciers, klanten of bijvoorbeeld een externe schoonmaakploeg komen er over de vloer. Voor bezoekers was tot voor kort geen registratie of toegangscontrole mogelijk via de MyProtime-app. Daar komt vanaf vandaag verandering in met de integratie van de Gatehouse-tool in de myProtime-app.

Wij met The Staff Solutions zijn dan ook zeer trots onze samenwerking met Protime te mogen aankondigen. Protime zal Gatehouse integreren in hun myProtime-app.

Peter s’Jongers, CEO van Protime: “De integratie van de Gatehouse tool voor bezoekersregistratie is een logische aanvulling op de modules voor onder meer tijdregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole die al in myProtime vervat zaten. Bovendien wordt zo niet alleen contact tracing mogelijk van werknemers maar ook van de bezoekers. Wanneer een bezoeker achteraf ziek blijkt, kunnen bedrijven in enkele muisklikken achterhalen met wie hij of zij in contact kwam binnen het bedrijf.”

Serge Demeyere, zaakvoerder van The Staff Solutions: Via onze Gatehouse-oplossing is het onder meer mogelijk om bezoekers op voorhand te registreren waarna ze een QR-code krijgen om de deur van het bedrijf te openen. Naargelang de opgegeven bezoekreden kunnen ze bovendien specifieke (veiligheids)instructies krijgen. Ook draagt het bij aan de veiligheid; bedrijven weten steeds wie waar binnen het bedrijf aanwezig is voor in het geval er een incident is.”

Ik wens een offerte van Gatehouse