Bezoekersregistratie

Elektronische bezoekersregistratie 

Gatehouse bezoekersregistratie is een software tool om alle mogelijke soorten bezoekers zichzelf op een intuïtieve en elektronische manier te laten registreren bij aankomst en vertrek aan uw bedrijf. Dit zowel in bemande als onbemande recepties.

Hierdoor is op elk ogenblik terug te vinden wie en wanneer aanwezig is of was in uw bedrijf. Dit kan zowel “ad-hoc” zijn bij ernstige incidenten zoals brand of gevaar om na te gaan welke niet-eigen werknemers aanwezig zijn in het gebouw.
Maar dit kan ook over een langere periode in het verleden gaan in het kader van verantwoording voor bepaalde certificaten, ter controle van facturen, …

Gatehouse is een web-based cloud oplossing waardoor geen software lokaal moet geïnstalleerd worden. Dit zorgt ervoor dat de applicatie gemakkelijk op alle types van hardware kan aangewend worden (pc, thin client, All-in-one, …).
Hierdoor is geen specifieke hardware vereist, enkel een toestel (voorzien van usb-ingang) met een browser, een printer om labels af te drukken en een scanner om uw bezoekers uit te checken volstaat. 

Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om de software gemakkelijk in te zetten in meerdere bedrijfssites en/of ingangen waar bezoekers zich moeten aanmelden.
Ook in de cloud dient geen specifieke installatie uitgevoerd te worden: de volledige opzet gebeurt door eenvoudige parametrisering.

Wenst u meer te weten of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende presentatie? Neem dan zeker en vast contact op stef@gatehouse.be