Referenties

e-BO Enterprises 

e-BO Enterprises verzorgt full service oplossingen voor bedrijven en openbare instellingen. e-BO voorziet hun klanten van een flexibele oplossing en garanderen bedrijfscontinuïteit door hun no-nonsense aanpak.

De werknemers van e-BO Enterprises zijn een hooggekwalificeerd team met een passie voor IT. Vandaag bestaat hun team uit +/- 50 IT experts die samen naar de beste oplossing zoeken voor elke klant. 

https://www.ebo-enterprises.com/nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tenneco - DRiV

https://www.tenneco.com/

----------------------------------------------------------------------------------

Leman Cake Decorations 

No cake, no party!! 

Leman Cake Decorations biedt een creatief en uitgebreid gamma aan van taartdecoraties in chocolade, suiker, marsepein, plastiek en hostie voor elke professionele gebruiker. Met onze taartversieringen maakt u een taart waar nog lang over gesproken zal worden!

http://www.leman.be/nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Argenx 

Argenx is een in klinisch stadium biofarmaceutisch bedrijf dat een pijplijn aan het creëren en ontwikkelen is van gedifferentieerde antistoffen.

https://www.argenx.com/en-GB/content/argenx-in-short/2/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mowi

Mowi Belgium is onderdeel van Mowi ASA, één van 's werelds meest toonaangevende visbedrijven. Mowi is 's werelds grootste producent van Atlantische zalm met een volledig geïntegreerde waardeketen van zalmeitje tot kant-en-klare maaltijden. Het bedrijf is een pionier van de internationale ontwikkeling van de vissector.

http://www.pieters.be/nl/marine-harvest-pieters-visspecialist

--------------------------------------------

Delta Light

Bij Delta Light - een Belgisch familiebedrijf - ontwerpt en fabriceert men architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, verkoop en horeca sector.

https://www.deltalight.com/nl

-------------------------------------------------

Galana

Galana is een familiebedrijf gelegen in Waregem. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door Lieven Baert en Grete Ragolle en richtte zich op de import en export van diepvriesproducten van en naar alle hoeken van de wereld. In 1995 startte Galana met de productie van roomijs en sorbet als diversificatie van de activiteiten in frozen food onder de merknaam ‘Pagotini’. In 2013 werd Beldessert gelanceerd. Dit is het nieuwe luik diepvriesproducten dat de lekkerbek verleidt met een aantrekkelijke waaier diepvriesgebak: cupcakes, muffins, taartjes en moelleux. 

https://www.galana.be/galana/nl/

-----------------------------------------------------

BDMO 

BDMO is reeds meer dan 25 jaar een gevestigde waarde op de Europeese markt voor verpakkingsmateriaal en kartonnen dozen. 

BDMO biedt u een totaalconcept. Van ontwerp tot productie, afwerking en stockage, alles gebeurt in-house in hun vestiging te Meulebeke. 

http://bdmo.com/

----------------------------------------------------

Fairs & Events Waregem    

Fairs & Events Waregem organiseert zowel B2B (Bedrijven Contact) als B2C (Xterieur, Autodagen, HOME, WK/ EK Waregem expo) events in Waregem expo, of op een andere locatie. 

Fairs & Events zorgt eveneens voor dienstverlening aan andere organisatoren die niet thuis zijn op logistiek vlak.

http://www.fairs-events.be/ 

-------------------------------------------

Plus Point Marketing

Sinds 1985 gespecialiseerd in het bezoeken van alle belangrijke actieve architecten, interieurarchitecten en andere bouwprofessionelen in België, Frankrijk en het Groot Hertogdom Luxemburg. Via deze 1-to-1 communicatie bouwde Plus Point Marketing een persoonlijke vertrouwensrelatie uit met deze doelgroepen en bracht producenten op actieve wijze onder hun aandacht. Plus Point Marketing is in samenwerking met enkele partners, die werken met dezelfde benaming en methodiek, ook actief in een aantal andere Europese landen waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.

www.pluspointmarketing.be

---------------------------------------------------------------------------------

Hygiena  

Bij het familiebedrijf Hygiena is men ruim 60 jaar, sedert 1995 om precies te zijn, acief als groothandel in natuurproducten. Importeren, exporteren en distributeren doet men allemaal vanuit hun thuisfront te Sint-Niklaas. 

www.hygiena.be

---------------------------------------------------------

Airport Kortrijk-Wevelgem

De Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem is de uitverkoren basis voor de vliegtuigen en helikopters van talloze bedrijven en particulieren uit de wijde omgeving van de luchthaven. Altijd snel en vlot bereik­baar, service op maat van de klant, uitstekende voorzieningen en een moderne, toekomstgerichte infrastructuur.

www.kortrijkairport.be

--------------------------------------------------------

Label Products  

Labels Products vindt u terug te Waregem. Bij Labels Products is men voornamelijk actief in commercieel drukwerk, productie van theromofaxrollen en kettingformulieren. 

www.label-products.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terug naar voor wie is Gatehouse