Demo
Mail
Bel

Managing Your Inscrip … VISITORS!

Vanheede Manage

Wanneer Vanheede Environmental Group begin 2023 investeerde in een krachtige Gatehouse® Bezoekersregistratie, vervingen ze meteen hun verouderde inscriptieboek met pen en papier door een performante digitale Visitors-registratie. Hun interne medewerkers worden onmiddellijk op de hoogte gebracht van hun aangekomen bezoeker door middel van een SMS, email, Teams-boodschap of een oproep met een gesproken SMS.

Intussen kan de bezoeker rustig de interne instructies voor veiligheid en hygiëne lezen en bevestigen in zijn eigen taal. Bij een calamiteit of brand kan de live-cloudapp onmiddellijk iedere aanwezige bezoeker buiten halen dmv eender welke smartphone.

Wanneer Vanheede Environmental Group de slogan "Managing Your Waste ... Materials" nieuw lanceerde, hadden ze direct hun punt gemaakt !

Ze zouden alle bedrijven overtuigen van de noodzaak om het woord "afval" in onze hoofden stilaan om te vormen tot het woord "grondstof". Dat is ondertussen aardig gelukt. Nergens ter wereld wordt er zoveel afval gescheiden en gerecycleerd als bij ons. Vanheede lanceerde niet de zoveelste holle slogan, maar bewijst nog dagelijks dat ze graag uitgedaagd worden om nieuwe afvalstromen te managen tot grondstofstromen.

Enkele spectaculaire cijfers :

  • Vanheede behandelt 2000+ verschillende afvalstromen
  • Vanheede gebruikt 2500+ methodes om er terug bruikbare grondstoffen van te maken
  • Jaarlijks zet Vanheede 1.000.000 Ton afval om in 96% herbruikbare materialen
  • Vanheede levert 580.000 Ton grondstoffen terug aan de industrie
  • Met een gedeelte wordt er jaarlijks ook 46.000.000 kWh aan Groene Stroom opgewekt

Bij Vanheede gaat men zelfs zo ver, dat men nieuwe soorten grondstoffen ontwikkelt. Na 25 jaar onderzoek en ontwikkeling samen met de Rijksuniversiteit Gent ontwikkelden ze AlterCoal® die een perfect surrogaat voor steenkool is in bvb de staalsector. Maar dan met een fractie van die zijn vervuilende uitstoot.

Meer over AlterCoal®
Lees verder over Vanheede als Gatehouse®-referentie

Ook uw balie ontlasten?