Demo
Mail
Bel

Over ons

Gatehouse® is een product ontwikkeld en ondersteund door The Staff Solutions.

Gezien de actie radius van The Staff Solutions zich vooral op de voedingssector richt, werden we geconfronteerd met vragen van onze klanten om een software oplossing te zoeken om op een eenvoudige en elektronische manier bezoekers zelf te laten registreren bij aankomst en vertrek.
De noodzaak tot registratie van bezoekers is vooral gebaseerd op de broodnodige certificaten zoals BRC, IFS, ... bij onze klanten. Na een grondige screening van alle bestaande applicaties zijn we tot de conclusie gekomen dat geen enkele oplossing aan alle verwachtingen van onze klanten kon voldoen.

Daarom hebben we beslist om een eigen applicatie te ontwikkelen, Gatehouse® genaamd. Gatehouse® elektronische bezoekersregistratie, is een betaalbare maar toch complete en flexibele oplossing aanpasbaar aan de specifieke behoeftes van ieder bedrijf zonder dat hiervoor extra ontwikkelingen moeten gebeuren. Door deze flexibiliteit kan Gatehouse® een oplossing bieden voor vele andere bedrijfstakken. Meer info over The Staff Solutions

Ik wens een persoonlijke demo van Gatehouse

Bekijk onze bedrijsvideo:

181020 26

Uw Gatehouse keeper

Stef staat niet alleen in voor de commerciële voorbereidingen van Gatehouse, hij zorgt ook voor een persoonlijke en vlotte opstart van Gatehouse bij onze klanten. Hebt u nood aan support na een implementatie Stef helpt u hierbij zeker en vast.

Hebt u zelf ook interesse hoe onze Gatehouse elektronische bezoekersregistratie werk?
Neem dan snel contact met Stef.

Ik wens graag meer info over Gatehouse

Evy Duville - Argenx: We zijn heel tevreden over de digitale receptie bij Argenx! Stef is heel behulpzaam en luisterde sinds het begin goed naar wat we voor ogen hadden.