Demo
Mail
Bel

Lecocq Flavours

Gatehouse visitor registration Lecocq

Lecocq Flavours

Lecocq Flavours voldoet aan de internationale eisen om BRC gecertifieerd te zijn. Een van die eisen is het registreren van iedere bezoeker die binnen en buitenkomt in je bedrijf. Een papieren registratie is al lang uit den boze en bij Lecocq Flavours zijn ze mee met hun tijd en de digitalisatie.

Het registreren van bezoekers met Gatehouse biedt niet enkel de mogelijkheid te zien wie allemaal aanwezig is geweest, maar tijdens het registreren kunnen we ook onze interne hygiëne-en veiligheidsmaatregelen meegeven aan de bezoekers. We verhogen ook de veiligheid van onze bezoekers met de online evacuatielijst in Gatehouse, bij brand of andere gevaarlijke incidenten kunnen we met een druk op de knop alle aanwezige bezoekers een nood sms sturen.

Lecocq Flavours brengt smaak in de wereld. Onze kennis, onze passie en ons vakmanschap gaat de wereld rond om lokale smaken nog intenser of net nog geraffineerder te maken. Samen maken we dé smaak die het verschil maakt. We flavour the world. Achille Lecocq sr. richt zijn aromabedrijf op in 1921 in Hasselt, jeneverstad bij uitstek. Hij werkte er vroeger in een jeneverstokerij. De distillatietechniek en het ontwikkelen van smaakconcentraten zijn hem dus niet vreemd.

Ondertussen zijn we 4 generaties aan innovatie verder. De familie Lecocq is vandaag nog steeds trotse eigenaar van Lecocq Flavours. In de loop der jaren ontwikkelen we een steeds bredere knowhow. We breiden onze toepassingen bovendien uit naar de algemene voedingsindustrie. Dankzij passie en expertise groeiden we uit tot een toonaangevende, kwaliteitsvolle, internationale speler.

Meer over Lecocq Flavours lees je hier

  • Digitale bezoekersregistratie Lecocq
  • Gatehouse bezoekers registreren