Demo
Mail
Bel

Maatwerkbedrijf AAROVA

Aarova Gatehouse

AAROVA ontwikkelt zich reeds jaren tot een multi-disciplinair maatwerkbedrijf. De vroegere benaming van "beschutte werkplaats" dekt al lang niet meer de lading in Oudenaarde.

Dergelijke bedrijven stonden er om bekend om repetitief en eenvoudiger werk te laten uitvoeren door goedkopere handen in een lokaal gelegen werkplaats, eerder dan het uit te besteden in lageloonlanden of te automatiseren met dure en/of tijdelijke investeringen.

AAROVA was echter een pionier om met diezelfde medewerkers op zoek te gaan naar volwaardig en zinvoller werk. Al snel werden er 4 afdelingen uitgesplitst.

1. Intern : Sommige medewerkers doen toch liever repetitief werk binnenshuis. Zo worden er nog steeds oa staalboeken gemaakt voor meerdere textielbedrijven uit de regio.

2. Extern : Wie avontuurlijker aangelegd is, wordt in een team opgenomen en vertrekt dagelijks op verplaatsing naar bedrijven in de buurt. Daar voert men tijdelijke opdrachten uit in een steeds wisselende productie-omgeving, begeleid door een Technische leider en zijn performante team.

3. Diensten : Steeds meer scholen, overheden, ... laten hun gebouwen onderhouden, poetsen, schilderen, ... door een team van Aarova

4. Events : Aarova investeerde fors in een splinternieuwe grootkeuken. De Italiaanse keuken is hun specialiteit. Ook verbouwden ze een pand in IZ De Bruwaan tot een seminarieruimte met meerdere verhuurbare vergaderzalen. Wat verder in dezelfde IZ startte hun heus restaurant "Eat@12" waar je dagelijks kan genieten van een zakenlunch A la Carte of van een snelle dagschotel. Deze activiteiten vormen samen de motor om op verplaatsing kleine en grote events te organiseren. Daarbij verzorgt Aarova zowel de planning, de opbouw, de keuken als de bediening.

Recent kunnen de bezoekers zich nu ook aanmelden op een Gatehouse®-kiosk, in hun eigen taal en met een snelle online aankondiging bij de juiste gastheren. Bij Gatehouse® kan dit zowel per SMS, email, Teams-melding en SMS-call. Hierdoor kan de balie zich nu concentreren op de belangrijkere administratieve opdrachten en is Aarova klaar voor de registratieregels rond Food-Defense !

Wij danken Thierry Snauwaert (CEO) en Patrick Cnockaert (Facility Manager) voor hun vertrouwen in Gatehouse® en voor deze nieuwe stap in hun streven naar betrouwbaarheid !

Meer over Maatwerkbedrijf Aarova

Meer weten over Gatehouse?