Demo
Mail
Bel

MOWI

Gatehouse bezoekersregistratie

Mowi - Marine Harvest Pieters

IT Systems Manager - Joachim Delameilleure:
"Een pluim op je hoed. Ze zijn in Brugge, Oostende & Boulogne tevreden! Het is niet altijd evident om voor iedereen goed te doen (zeker met internationale projecten) maar tot op heden loopt het goed overal waar men het gebruikt. Mooi"

Pieters is een dynamische onderneming in de seafood sector, gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, dat onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten omvat. Met een gespecialiseerde aankoop en geïntegreerde aanvoer uit eigen productie richt Pieters zich tot een breed publiek van grootkeukens, maaltijdproducenten, catering bedrijven, traiteur, vishandels en allerhande sociale of commerciële restauratie.

Dankzij onze excellentie in service, kwaliteit en innovatie, onze focus op lekkere, gezonde, veilige en verantwoord geproduceerde vis met een goede prijs-/kwaliteitverhouding én een aanbod volledig aangepast aan uw behoeftes en verwachtingen, bieden wij de garantie dat u uw gast of klant steeds heerlijke en betaalbare visgerechten kunt voorschotelen.

Meer info over Mowi

Configureer uw eigen Gatehouse