Demo
Mail
Bel

URSA Benelux

Gatehouse bij Ursa 2

URSA Benelux

Lorenzo Naert - It Manager URSA Benelux:

"Digitalisatie staat bovenaan de Ursa IT-projectplanning, door de samenwerking met Gatehouse ontvangen we nu onze bezoekers digitaal en conform de GDPR-regels. Dank aan Stef en het team voor het proactief meedenken en het herorganiseren van onze bezoekersregistratie."

Wat begon met een verkennend gesprek voor het optimaliseren van de bezoekersregistratie en de digitalisatie binnen URSA, loopt momenteel over verschillende landsgrenzen heen. Bij URSA Desselgem worden de bezoeker op verschillende ingangen reeds digitaal geregistreerd. Tijdens het registreren krijgen alle bezoekers duidelijk te zien welke veiligheidsmaatregelen er van kracht zijn. Deze instructies moeten ook goedgekeurd worden door iedere bezoeker. Met de online evacuatielijst ziet men duidelijk wie precies aanwezig is op bepaalde momenten. Zeer handig bij brand of andere gevaarlijke incidenten.


URSA is jouw isolatie-expert in minerale glaswol en XPS

URSA is een toonaangevende producent van minerale glaswol en geëxtrudeerd polystyreen (XPS) en een belangrijke speler op de Europese isolatiemarkt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan thermische en akoestische isolatieproducten voor duurzame isolatieoplossingen.

Doorheen de jaren is URSA uitgegroeid tot hét go-to-merk voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar duurzame en kwalitatieve producten voor het isoleren van daken, vloeren, spouwmuren en wanden.

Sinds 1968 is URSA aanwezig in België en groeide ons bedrijf hier uit tot een sterk merk met verschillende gamma’s.

Meer over URSA

Meer info over Gatehouse
  • Gatehouse bij Ursa
  • Gatehouse bij Ursa 4
  • Gatehouse bij Ursa 3
  • Gatehouse bij Ursa 2
  • Gatehouse bij Ursa 5